top of page

Beveiliging / Security Stage - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van werken in een gastvrije omgeving? Wil je afwisselende en uitdagende stage met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!


Handen uit de mouwen!

Als Guest Service Stagiair(e) ben jij samen met het team van Security & Guest Services verantwoordelijk voor de veiligheid van alle outlets binnen het hotel en de kantoren die zich boven het hotel bevinden. De meeste tijd zal je doorbrengen in onze prachtige lobby, waar je eventuele onwelkome gasten aanspreekt. Daarnaast loop je veiligheidsrondes door het gehele pand en assisteer je de Guest Service Agent of Duty Manager in het geval van calamiteiten of een brand alarm. Naast je werkzaamheden als beveiliger ondersteun je jouw hotel collega’s met speciale verzoeken van gasten. Ook het assisteren van gasten met hun bagage en valet parking behoort tot je taken. Een zeer veelzijdige functie binnen een zeer dynamische, uitdagende omgeving.


Dit zien we graag in jou

 • Je volgt momenteel een relevante MBO of HBO opleiding.

 • Je hebt affiniteit met het luxe segment van de horeca en het liefst ook al enige werkervaring in deze branche.

 • Je bent gastvrij, representatief, stressbestendig en hebt oog voor detail.

 • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs.

 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven, jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Wat bieden wij verder?

 • Je hebt recht op €500,- stagevergoeding op basis van een fulltime (38 uur) stage.

 • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!

 • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.

 • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen.

 • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze medewerker.

 • Een recruitment incentive van €100,- netto als jij een nieuwe collega aandraagt.


Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.


Heb je nog vragen over deze functie?

Neem dan contact op met onze HR afdeling via (010) 430 25 03 of humanresources@marriottrotterdam.com

bottom of page