top of page

Beveiliging Stage (november 2024) - Rotterdam Marriott Hotel

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van werken in een gastvrije omgeving? Wil je afwisselend en uitdagende stage met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!


Wat ga jij doen?

Als Guest Service Stagiair(e) ben jij samen met het team van Security & Guest Services verantwoordelijk voor de veiligheid van alle outlets binnen het hotel en de kantoren die zich boven het hotel bevinden. De meeste tijd zal je doorbrengen in onze prachtige lobby, waar je eventuele onwelkome gasten aanspreekt. Daarnaast loop je veiligheidsrondes door het gehele pand en assisteer je de Guest Service Agent of Duty Manager in het geval van calamiteiten of een brand alarm. Naast je werkzaamheden als beveiliger ondersteun je ook je hotel collega’s met speciale verzoeken van gasten. Ook het assisteren van gasten met hun bagage en valet parking behoort tot je taken. Een zeer veelzijdige functie binnen een zeer dynamische, uitdagende omgeving.


Dit zien we graag in jou:

  • Je volgt momenteel een relevante MBO of HBO opleiding.

  • Je hebt affiniteit met het luxe segment van de horeca en het liefst ook al enige werkervaring in deze branche.

  • Je bent gastvrij, representatief, stressbestendig en hebt oog voor detail.

  • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs.

  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.

 

Hoe is het om bij het Rotterdam Marriott Hotel stage te lopen?

Bij het Rotterdam Marriott hotel loop je stage in de top van het internationale hotelwezen, maar wel op een nuchtere, Rotterdamse manier. Binnen onze organisatie hebben we collega’s die hier al jarenlang werken en veel ervaring en kennis aan je over kunnen dragen, maar ook veel jonge en gedreven collega’s die nieuwe ideeën op de werkvloer brengen. We vinden het belangrijk dat we naast hard werken, ook gezellig kunnen lachen met elkaar. Eén ding hebben we allemaal met elkaar gemeen: we zetten graag een extra stap om onze gasten een geweldige beleving te bieden.


Dit kun je van ons verwachten:

  • Je hebt recht op een stagevergoeding van €500,- per maand, op basis van een fulltime stage (38 uur per week).

  • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!

  • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.

  • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen, zowel online als live.

  • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze collega.


Enthousiast?

Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie!


Heb je nog vragen over deze positie of over het werken bij het Rotterdam Marriott Hotel? Neem dan contact op met Simone Louwers (Talent Coördinator) via 010-4302501, of stuur een mail naar humanresources@marriottrotterdam.com. We hopen je snel te spreken!

bottom of page