top of page

Duty Management Stage (2025) - Rotterdam Marriott Hotel

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van een hospitality omgeving? Wil je een uitdagende stage met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!

 

Wat ga jij doen?

In de dynamische lobby van het Rotterdam Marriott hotel ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en je collega’s. Geen dag is hetzelfde. Je ondersteunt de Duty Manager en de afdeling Guest Relations door proactief connecties te maken met onze gasten en hen te helpen met vragen of verzoeken. Je zorgt ervoor dat elke gast na een gesprek met jou helemaal gewow’d is. Wanneer er VIP-arrivals, evenementen of andere bijzonderheden zijn sta je klaar om dit in goede banen te leiden. Tevens assisteer je andere afdelingen wanneer je ziet dat zij jouw hulp nodig hebben.

 

Dit zien we graag in jou:

 • Je volgt momenteel een relevante MBO of HBO opleiding.

 • Je hebt ervaring in de front office en food & beverage afdeling van een hotel.

 • Je hebt ervaring met Opera of een soortgelijk PMS-systeem.

 • Je houdt van uitdagingen en gaat moeilijke situaties niet uit de weg.

 • Je bent zelfstandig, servicegericht, stressbestendig en representatief.

 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.

 

Hoe is het om bij het Rotterdam Marriott Hotel stage te lopen?

Bij het Rotterdam Marriott hotel loop je stage in de top van het internationale hotelwezen, maar wel op een nuchtere, Rotterdamse manier. Binnen onze organisatie hebben we collega’s die hier al jarenlang werken en veel ervaring en kennis aan je over kunnen dragen, maar ook veel jonge en gedreven collega’s die nieuwe ideeën op de werkvloer brengen. We vinden het belangrijk dat we naast hard werken, ook gezellig kunnen lachen met elkaar. Eén ding hebben we allemaal met elkaar gemeen: we zetten graag een extra stap om onze gasten een geweldige beleving te bieden.


Dit kun je van ons verwachten:

 • Je hebt recht op €500,- stagevergoeding op basis van een fulltime (38 uur) stage.

 • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!

 • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.

 • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen.

 • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze medewerker.


Enthousiast?

Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie!


Heb je nog vragen over deze positie of over het werken bij het Rotterdam Marriott Hotel? Neem dan contact op met Simone Louwers (Talent Coördinator) via 010-4302501, of stuur een mail naar humanresources@marriottrotterdam.com. We hopen je snel te spreken!

bottom of page