Duty Management Stage - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van een hospitality omgeving? Wil je een uitdagende stage met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!


Handen uit de mouwen!

In de dynamische lobby van het Rotterdam Marriott hotel ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en je collega’s. Geen dag is hetzelfde. Je ondersteunt de Duty Manager en de afdeling Guest Relations door proactief connecties te maken met onze gasten en hen te helpen met vragen of verzoeken. Je zorgt ervoor dat elke gast na een gesprek met jou helemaal gewow’d is. Wanneer er VIP-arrivals, evenementen of andere bijzonderheden zijn sta je klaar om dit in goede banen te leiden. Tevens assisteer je andere afdelingen wanneer je ziet dat zij jouw hulp nodig hebben.Dit zien we graag in jou

Je volgt momenteel een relevante MBO of HBO opleiding.

Je hebt ervaring in de front office en food & beverage afdeling van een hotel.

Je hebt ervaring met Opera of een ander PMS systeem.

Je houdt van uitdagingen en gaat moeilijke situaties niet uit de weg.

Je bent zelfstandig, servicegericht, stressbestendig en representatief.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Uiteraard kun je rekenen op een stagevergoeding. Je wordt uitgebreid ingewerkt via een on-the-job trainingsprogramma en kunt ook daarna diverse trainingen volgen. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke benefits, zoals wereldwijd korting op overnachtingen en F&B bij Marriott Hotels.


Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.

De stage is beschikbaar per januari 2023.


Heb je nog vragen over deze stagepositie? Neem dan contact op met Fee de Roos, HR Intern, via (010) 430 25 02 of fee.deroos@marriottrotterdam.com.