top of page

Events Intern - Sheraton Amsterdam Airport Hotel

Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

Ons motto is, ‘Life is a party’ en wij zijn experts in het creëren en organiseren van onvergetelijke evenementen voor onze gasten en onszelf.  Er is een plek vrij in ons droomteam, ben jij diegene die met ons mee feest, lees snel verder en hopelijk zien we je snel in het Sheraton Amsterdam om je te leren kennen.Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een afwisselende stage in een zeer leerzame, dynamische omgeving. Iedere dag is oprecht anders bij ons. Beloofd;

  • Je krijgt snel eigen verantwoordelijkheden met back-up van het Events Team

  • Een kantoor met leuke collega’s, planten en mini-bar

  • Gezellige vrijdagmiddagborrels op kantoor

  • Dress to impress - maandelijkse bijdrage voor een work outfitWat ga je doen?

Als stagiaire op de Events afdeling in het Sheraton Amsterdam Airport Hotel ondersteun je het Events Team bij het organiseren van zakelijke bijeenkomsten tot 400 gasten. Het gaat hier voornamelijk om meetings en trainingen die in onze vergaderzalen plaatsvinden. Hier hebben we er 30 van, in alle soorten en maten.


Je assisteert het planningstraject, stelt de juiste vragen aan contact personen en werkt na ondertekening nauw samen met het banqueting- en keukenteam voor de uitvoer van de bijeenkomst. Communicatie met de verschillende afdelingen en goede planning skills zijn in jouw functie super belangrijk en gaan wij je helpen te ontwikkelen waar nodig. Daarnaast denk je actief mee over hoe we nog meer uit bestaande en nieuwe relaties kunnen halen.


Wat voor collega zoeken wij?

  • Een nieuwe collega met de juiste attitude, de rest leren wij je

  • Gezonde dosis humor

  • Je ademt gastvrijheid


Waar kom je te werken?

Wij zijn een groot, internationaal hotel op Schiphol, dat direct verbonden is aan de luchthaven. Met 417 prachtige kamers en 30 modern uitgeruste conferentie zalen is het hotel een perfecte uitvalsbasis voor voornamelijk zakelijke gasten die het merendeel van het jaar van huis zijn.


Het Sheraton valt of staat met zijn 120 medewerkers. Het volledige Sheraton Amsterdam Airport Hotel team streeft te allen tijde naar perfecte service als fundering van ultieme gasttevredenheid. Om onze gasten een onberispelijk verblijf te bezorgen, zijn perfecte service, persoonlijke aandacht en het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten essentieel.Voordelen

Als medewerker van Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center ontvang je een marktconform stage vergoeding. Hiernaast staat in ons hotel je persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden qua trainingen zodat jij je potentieel kunt bereiken. Het Sheraton maakt deel uit van Marriott International met meer dan 8100+ hotels wereldwijd. Zowel nationaal als internationaal zijn er volop doorgroeimogelijkheden.


Tevens kan je gebruik maken van de zogeheten 'Explore' rate waarbij je tegen een discounted rate kunt verblijven in een van onze 8100+ hotels wereldwijd! Daarbij krijg je korting op alle F&B binnen deze hotels.


Alle medewerkers van het Sheraton ontvangen een tegemoetkoming in hun reiskosten, kunnen voor een klein bedrag gebruik maken van de personeelskantine en worden regelmatig getrakteerd op een feestje of borrel.

bottom of page