top of page

Finance Stage (2024) - Rotterdam Marriott Hotel

Rotterdam Marriott Hotel

Stagelopen op dé plek waar alle financiële geldstromen van het hotel bij elkaar komen? Wil je van A tot Z leren wat er komt kijken op de Financiële afdeling van een 5-sterren hotel? Ontdek dan je kansen bij het Rotterdam Marriott Hotel en profiteer meteen van al onze benefits!


Wat ga jij doen?

Als Stagiair(e) ondersteun je het Finance-team bij alle voorkomende werkzaamheden en leer je van A tot Z wat er komt kijken bij de financiën van een hotel. Jij gaat je, samen met de Finance Coordinator, bezighouden met Accounts Receivable en Accounts Payable. Zo zorg je ervoor dat de externe partijen onze facturen op tijd voldoen en houd je de administratie van inkomende facturen inclusief de betaling daarvan op orde. Verder assisteer je de General Cashier bij haar taken door een nauwkeurige administratie en afhandeling van alle cashflow binnen het hotel te waarborgen.


Dit zien we graag in jou:

  • Je volgt momenteel een relevante MBO of HBO opleiding.

  • Je hebt affiniteit met het luxe segment van de horeca en het liefst ook al enige werkervaring in deze branche.

  • Je bent servicegericht, stressbestendig en hebt oog voor detail.

  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.

 

Hoe is het om bij het Rotterdam Marriott Hotel stage te lopen?

Bij het Rotterdam Marriott hotel loop je stage in de top van het internationale hotelwezen, maar wel op een nuchtere, Rotterdamse manier. Binnen onze organisatie hebben we collega’s die hier al jarenlang werken en veel ervaring en kennis aan je over kunnen dragen, maar ook veel jonge en gedreven collega’s die nieuwe ideeën op de werkvloer brengen. We vinden het belangrijk dat we naast hard werken, ook gezellig kunnen lachen met elkaar. Eén ding hebben we allemaal met elkaar gemeen: we zetten graag een extra stap om onze gasten een geweldige beleving te bieden.


Dit kun je van ons verwachten:

  • Je hebt recht op een stagevergoeding van €500,- per maand, op basis van een fulltime stage (38 uur per week).

  • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!

  • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.

  • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen, zowel online als live.

  • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze collega.

 

Enthousiast?

Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie!


Heb je nog vragen over deze positie of over het werken bij het Rotterdam Marriott Hotel? Neem dan contact op met Simone Louwers (Talent Coördinator) via 010-4302501, of stuur een mail naar humanresources@marriottrotterdam.com. We hopen je snel te spreken!

bottom of page