top of page

Food & Beverage Service Manager - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Ben jij een manager die alles overziet, met een passie voor Food & Beverage? Wil je samenwerken met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij het Rotterdam Marriott Hotel en proef meteen onze lekkere extra’s!


Handen uit de mouwen!

Als F&B Service Manager werk je nauw samen met onze Head Chef en rapporteer je aan onze Executive Assistant Manager. Vol enthousiasme geef je leiding aan ons Food & Beverage team, bestaande uit ongeveer 35 collega's. Bij drukte of grote evenementen draai je zelf ook mee. Je draagt de verantwoordelijkheid voor al onze F&B outlets: Pillars Bar & Kitchen, onze M Club Lounge op de 12e etage, Ontbijt in restaurant the Millèn, Banqueting en Roomservice. Naast het aansturen van je mensen houd je ook hun ontwikkeling in de gaten en deel je jouw kennis met hen. Hierdoor ben je ook medeverantwoordelijk voor de werving en selectie van het gehele team, natuurlijk met ondersteuning van onze HR afdeling. Daarnaast zorg je voor de juiste implementatie van verschillende projecten en standaarden vanuit Marriott International. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor de inbreng van eigen ideeën om onze F&B afdeling op 5 sterren niveau te draaien en aan alle gastenverwachtingen van deze tijd te kunnen voldoen.


Dit zien we graag in jou

 • Je bezit leidinggevende ervaring, bij voorkeur in het luxe hotelsegment.

 • Je hebt productkennis en kennis van regels & standaarden binnen Food & Beverage.

 • Je hebt ervaring met het organiseren van Banqueting partijen.

 • Je bent gastvrij, representatief, stressbestendig en enthousiast.

 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven, jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Wat bieden wij verder?

 • Een marktconform salaris, bijpassende reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!

 • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.

 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband, zodat je goed van bovenstaande kortingen gebruik kunt maken.

 • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen. Hier horen natuurlijk doorgroeimogelijkheden bij, zowel binnen ons hotel als bij Marriott International.

 • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als  onze medewerker.

 • Een recruitment incentive van €100,- netto als jij een nieuwe collega aandraagt.

 • Pensioenopbouw via het Pensioenfonds Horeca & Catering (PH&C).

 

Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Charissa van Gogh, HR Manager, via (010) 430 25 00 of humanresources@marriottrotterdam.com

bottom of page