Food & Beverage Shiftleader - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van werken in Food & Beverage? Wil je afwisselend horecawerk met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en proef meteen onze lekkere extra’s!


Handen uit de mouwen!

In de dynamische great room lobby van het Rotterdam Marriott Hotel bevindt zich Pillars Bar & Kitchen. In deze Food & Beverage outlet geef jij, bij afwezigheid van de F&B Supervisor, vol enthousiasme meewerkend leiding aan het F&B team en ben je verantwoordelijk voor een succesvol verloop van de F&B operatie. Hierbij stimuleer je collega’s om persoonlijk contact te maken met onze gasten, waarbij jij natuurlijk het goede voorbeeld geeft door onze gasten met passie en vakkennis te adviseren over de producten die geserveerd worden.


Hiernaast ben jij mede verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde afdelingsdoelen, het begeleiden van de F&B associates/trainees, het coördineren van alle hoofdactiviteiten in de outlet en het ondersteunen van de Banqueting/Roomservice en Ontbijt outlets. Hiernaast sta jij de F&B Supervisor bij in het samenstellen van de wijnkaart, inkoop en beheer van de wijnvoorraad.


Dit zien we graag in jou

Jij bent gastvrij, extravert en energiek in zowel je instelling als je uitstraling.

Je hebt ervaring in de horeca en hebt eerder een vergelijkbare functie bekleedt.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.

Je hebt kennis van alle F&B standaarden, presentatie, service, producten en hygiëneregels.

Je bent representatief, flexibel en stressbestendig.


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Uiteraard kun je rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je wordt uitgebreid ingewerkt via een on-the-job trainingsprogramma en kunt ook daarna diverse trainingen volgen. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke benefits, zoals wereldwijd korting op overnachtingen en F&B bij Marriott Hotels.


Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.


Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Anne Ancher, HR Coordinator, via (010) 430 25 03 of anne.ancher@marriottrotterdam.com.