Front Office Stage - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van een hospitality omgeving? Wil je een afwisselende en uitdagende stage met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!


Handen uit de mouwen!

In de dynamische lobby van het Rotterdam Marriott hotel ben jij het aanspreekpunt voor onze gasten. Je verzorgt hun check in en check out, maar doet eigenlijk nog veel meer dan dat. Ons Front Office team is altijd op zoek naar de persoonlijke connectie met de gast om het verblijf van de gast zo uniek mogelijk te maken. Hierbij mag je je creativiteit gebruiken om onze gasten te verrassen. Natuurlijk vertel je ze ook alles over de stad Rotterdam en neem je speciale verzoeken in behandeling.


Dit zien we graag in jou

Je volgt momenteel een relevante MBO of HBO opleiding.

Je hebt enige ervaring in de front office afdeling van een hotel.

Je hebt ervaring met Opera of een ander PMS systeem.

Je bent representatief, professioneel, servicegericht en stressbestendig.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Uiteraard kun je rekenen op een stagevergoeding. Je wordt uitgebreid ingewerkt via een on-the-job trainingsprogramma en kunt ook daarna diverse trainingen volgen. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke benefits, zoals wereldwijd korting op overnachtingen en F&B bij Marriott Hotels.


Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.

De stage is beschikbaar per augustus 2022.


Heb je nog vragen over deze stagepositie? Neem dan contact op met Fee de Roos, HR Intern, via (010) 430 25 02 of fee.deroos@marriottrotterdam.com.