top of page

Front Office Supervisor - Hotel Nassau Breda

Hotel Nassau Breda, Autograph Collection

OVER HOTEL NASSAU BREDA

Hotel Nassau Breda | Autograph Collection is onderdeel van Marriott International en bevindt zich in een voormalig klooster in het centrum van de bourgondische stad Breda. Hotel Nassau Breda biedt 94 kamers, bar Heiligdom, een karakteristieke kapel (capaciteit 300 pax) voor onder andere bruiloften, partijen en tevens 5 ruime vergaderfaciliteiten. Hotel Nassau Breda is een Autograph Collection hotel, één van de 30 brands van Marriott International. Het hotel is onderdeel van de Odyssey Hotel Group, de snelst groeiende hotel management company in Europa.


DE POSITIE

Als Front Office Supervisor ben je verantwoordelijk voor een Front Office dienst. Dit omvat het leiden van het team, naast het ontvangen van alle gasten aan de balie en het bieden van efficiënte, hoffelijke en professionele service aan gasten. Je weet precies hoe je luxe service kunt bieden en dagelijks een echte ervaring voor alle gasten kunt creëren. Je bent zeer gastgericht en handelt te allen tijde proactief.


OVER ODYSSEY

Wij zijn Odyssey Hotel Group, Europa's meest ambitieuze hotel operator en het team achter vele beroemde wereldwijde horecanamen. Wij werken samen met Marriott, IHG en Accor om uitzonderlijke eigenschappen te ontwikkelen onder verschillende merken, van Holiday Express tot Marriott's Autograph Collection. Aangedreven door meer dan 700 medewerkers en ondersteund door ActiveMQ SG als onze grootste aandeelhouder, is het ons doel om prachtige verhalen te creëren door middel van passie voor een uniek en lokaal geïnspireerd hotelontwerp en aandacht voor elk detail. We bereiken dit door een cultuur waarin we onze teams in staat stellen om meesters te worden in de kunst van gastvrijheid.


ODYSSEY CULTUUR

Je wordt onderdeel van een snel bewegend, ambitieus en succesvol team dat de sector waar we van houden op zijn kop zet. Als je houdt van verantwoordelijkheid, een passie hebt voor goede service en van nature goed kunt samenwerken, dan passen wij bij je. Wij zijn trots op onze Braveheart-geest met een samenwerkingsmentaliteit.


JOUW BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN

Toezicht houden op en ondersteuning bieden aan de activiteiten van het Receptieteam;Zorgen voor een soepel in- en uitcheckproces voor alle gasten in overeenstemming met onze merkstandaarden;Beoordelingen uitvoeren en de receptieprocedures up-to-date houden in overeenstemming met het hotelbeleid;Dienstbeheersverschuivingen uitvoeren;Ondersteuning bieden aan receptionisten bij het voorkomen en afhandelen van klachten;Bekwaamheid hebben met betrekking tot de hotelfaciliteiten, diensten en speciale promoties;Bekend zijn met de hotelbeveiliging, brandvoorschriften, wetgeving en veiligheidsprocedures.


HOE JE HET DOE

Een creatieve en warme persoonlijkheid hebben en weten hoe je met mensen kunt verbinden is een grote troef;

Je bent flexibel en je kunt weekenden/nationale feestdagen werken;

Representatief zijn en gericht zijn op de gast;

Out-of-the-box denken om unieke ervaringen te creëren;

Passie hebben voor orde en een gestructureerde omgeving;

Een teamspeler zijn en een proactieve houding hebben;

Uitblinken op het gebied van communicatie en interpersoonlijke relaties.


WAT JE MEENEEMT

Minimaal 1 jaar ervaring als Receptiesupervisor; ervaring in Marriot hotels is een voordeel;Uitstekende organisatorische en leiderschapsvaardigheden;Proactief, aanpasbaar en zelfstandig;Diplomatiek, respectvol en ondersteunend ten opzichte van het bedrijfsbeleid;In staat om onder druk te werken, prioriteiten te stellen en deadlines te halen;Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal;Kennis van Opera PMS en Marriot Systems is een groot pluspunt.


WAAROM DEZE POSITIE BIJ HOTEL NASSAU BREDA

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende voorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche!

Een marktconform salaris;

Pensioenvoorziening conform geldende regeling in het Pensioenfonds Horeca & Catering;

Een fijne werksfeer in een jong en ambitieus team in het beste hotel van Noord-Brabant;

Een podium waar volop ruimte is voor zelfontplooiing, initiatief en zelfstandigheid;

Medewerkerskortingen bij Marriott hotels in binnen- en buitenland;

Medewerkerskortingen bij hotels van de Odyssey Hotel Group;

Kortingstarief voor familieleden en vrienden.


GEÏNTERESSEERD?

Solliciteer via deze vacature en onze collega's nemen zo snel mogelijk contact met je op.We kijken uit naar je sollicitatie!

bottom of page