Housekeeping Management Stage - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van een hospitality omgeving? Wil je een verantwoordelijke en uitdagende stage met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!


Handen uit de mouwen!

Als Housekeeping Supervisor in opleiding stuur je, samen met de andere supervisors, op dagelijkse basis het grote multiculturele team van kamerdames en kamerheren aan. Jij wordt een expert op het gebied van kamers controleren en leidinggeven, maar zal daarnaast meekijken en -werken bij alle facetten van de Housekeeping afdeling. Je geeft het team van kamerdames en -heren feedback wanneer nodig en doet dit op gepaste en respectvolle wijze. Tevens zorg voor je de administratieve afhandeling van de kamer statussen in ons systeem Opera. Ondanks de soms hoge werkdruk lever je elke dag kamer na kamer perfect schoon op, om onze gasten van een heerlijk verblijf te voorzien.


Dit zien we graag in jou

Je volgt momenteel een relevante MBO of HBO opleiding.

Je hebt enige werkervaring in een hotel.

Je hebt oog voor detail.

Je bent representatief, enthousiast, flexibel, zelfstandig en stressbestendig.

Je bent een echte team player.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Uiteraard kun je rekenen op een stagevergoeding. Je wordt uitgebreid ingewerkt via een on-the-job trainingsprogramma en kunt ook daarna diverse trainingen volgen. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke benefits, zoals wereldwijd korting op overnachtingen en F&B bij Marriott Hotels.


Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.

De stage is beschikbaar per augustus 2022.


Heb je nog vragen over deze stagepositie? Neem dan contact op met Fee de Roos, HR Intern, via (010) 430 25 02 of fee.deroos@marriottrotterdam.com.