Housekeeping Supervisor - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van werken in de hotellerie? En zet je graag de puntjes op de “i” om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen? Wil je afwisselend horecawerk met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en proef meteen onze lekkere extra’s!


Handen uit de mouwen!

Samen met het volledige Housekeeping team ben jij verantwoordelijk voor het belangrijkste product in het hotel: de gastenkamers. Je draagt zorg voor een soepele start van de dag door de verdeling van de kamers over ons team van kamerdames en -heren juist te coördineren. Daarnaast voer je licht administratieve werkzaamheden uit, zoals het invoeren van Lost & Found en het beheren en uitgeven van linnen en gastenwas. Door jouw kritische blik en oog voor detail zijn de schoongemaakte kamers na een grondige check perfect in orde voor de komst van onze gasten. Ook tijdens het verblijf zorg jij voor een onvergetelijke ervaring door het beheren van gastenverzoeken en -voorzieningen. Omdat ons hotel altijd open is, ben jij bereid om van maandag tot en met zondag beschikbaar te zijn om ervoor te zorgen dat onze gasten dag na dag kunnen genieten van een perfect schone kamer en jouw uitmuntende service.


Dit zien we graag in jou

Je hebt ervaring als Housekeeping Supervisor in het luxe segment van de hotellerie

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Je bent sociaal, proactief en communicatief sterk

Je bent flexibel, stressbestendig en enthousiast

Je hebt een servicegerichte instelling

Je bent een echte teamplayer

Je hebt oog voor detail


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Uiteraard kun je rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je wordt uitgebreid ingewerkt via een on-the-job trainingsprogramma en kunt ook daarna diverse trainingen volgen. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke benefits, zoals wereldwijd korting op overnachtingen en F&B bij Marriott Hotels.