top of page

HR Intern - Courtyard Amsterdam Arena Atlas

Courtyard Amsterdam Arena Atlas

HR Intern


Bij Courtyard by Marriott Amsterdam Arena Atlas helpen onze gezellige, energieke en gepassioneerde collega’s onze gasten onder het motto “Make Room For A Little Fun”. Met de natuurlijk belichte lobby en imposante houten trap in het midden is de lobby dé ontmoetingsplek van onze gasten en relaties. De kamers zijn ingericht voor de modern reiziger, met een mooie balans tussen comfort en gemak. Kom tot rust, relax of werk in ons hotel, waarbij er natuurlijk gratis WiFi beschikbaar is.

 

Amsterdam-Zuidoost is het middelpunt van het zakelijkgebied in Amsterdam en ligt een net buiten de drukte van het centrum van Amsterdam. Het hotel ligt op loopafstand van Ziggo Dome, Johan Cruijf ArenA, AFAS Life en maar enkele minuten reizen van conferentiecentrum RAI en Schiphol.

 

Zijn wij op zoek naar jou als onze HR stagiaire?!


Samen met de HR Manager ben jij het aanspreekpunt van alle medewerkers van Courtyard Amsterdam Arena Atlas en zorg jij ervoor dat iedere medewerker zich vanaf dag 1 tot hun laatste dag thuis voelt in het hotel. Jij speelt een belangrijke rol tijdens de indiensttreding en de uitdiensttreding. Daarnaast zorg je ervoor dat het personeel naast het harde werken ook zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Taken en verantwoordelijkheden die bij de stage komen kijken zijn:

 • Assisteren in de onboarding van nieuwe medewerkers; opzetten van accounts, administratie van documenten en uitgifte, uitleg geven over online trainingen

 • Bijhouden van Marriott Trainingen en samen met de afdelingshoofden trainingsmomenten inplannen

 • Bijhouden van vakantiebalansen en overuren en de afdelingshoofden hierover maandelijks informeren en adviseren

 • Zorgdragen voor de viering van verjaardag, werk-jubilea en nationale feestdagen

 • Opzetten en uitvoeren van diversen evenementen (associate appreciation week, personeelsfeest, afdelingsuitjes, teambuilding activiteiten)

 • Assisteren in de recruitment van nieuw personeel door het herschrijven van vacature teksten, plaatsen van vacatures online en offline, deelnemen aan stagemarkten en verzorgen van rondleidingen voor scholen

 • Verwerken en beantwoorden van de eerstelijnsvragen per e-mail en telefoon;

 • Beantwoorden van de dagelijkse ad-hoc vragen van medewerkers.

 • Voeren van exit-interviews met medewerkers die uitdienst gaan

 

Voor deze stage zijn wij op zoek naar iemand met de volgende kwaliteiten

 • Je volgt een relevante HBO of MBO in HR of Hospitality

 • Je bent op zoek naar een stage voor minimaal 5 maanden

 • Je spreekt, schrijft en leest vloeiend Nederlands en Engels

 • Je bent zelfstandig, representatief en stressbestendig

 • Je bent hulpvaardig en vind het leuk om andere mensen te helpen

 • Je houdt ervan om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn

 • Je hebt werkervaring in de horeca, bij voorkeur in een hotel

 

Benefits

 • Stage vergoeding (volgens het schoolcontract)

 • Accommodatie en maaltijden (accommodatie alleen mogelijk op beschikbaarheid en alleen mogelijk bij een woon-werkafstand groter dan 50KM)

 • Korting voor jou, je vrienden en familie in alle 8000+ Marriott Hotels

 • Doorgroei mogelijkheden door online en offline training

 • Team-uitjes

 • Promotie en doorgroeimogelijkheden na je stage in het hotel of in de hotelgroep en zelfs optioneel internationale uitdagingen.

 

*****

 

Over Hotel Co 51

Hotel Co. 51 is een snel groeiend, Europees hotel operator van Moxy Hotels, Courtyard By Marriott, Residence Inn, AC Hotels by Marriott en Element by Marriott. Opgericht in Amsterdam in 2020 met als doel om nieuwe hotels te openen en te opereren in verschillende (nieuwe) markten. Op dit moment zijn er 40+ hotels geopend in 8 landen (Nederland, Frankrijk, Engeland, België, Duitsland, Italië, Noorwegen en Polen). De locaties in het portfolio zijn strategisch liggende Europese steden en vliegvelden. Voor meer informatie over Hotel Co 51, kijk op hotelco51.com.

 

Over Courtyard by Marriott

Courtyard by Marriott is een hotelmerk bij uitstek voor zakelijke gasten die worden geïnspireerd door een passie om grootse dingen te doen. Maar, met meer dan 1.200 locaties in 60 landen en gebieden wil Courtyard iedere type reiziger, ongeacht het doel van hun reis, inspireren en voorzien in hun behoeftes. De zorgvuldig ontworpen kamers bieden een verhoogde ervaring om te ontspannen en nieuwe energie op te doen, compleet met luxe beddengoed en flexibele werkruimtes. Gasten kunnen werken, goed eten, contacten leggen en opladen om nieuwe successen en ervaringen aan te gaan. Courtyard is er trots op deel te nemen aan Marriott Bonvoy, het wereldwijde reisprogramma van Marriott International. Het programma biedt leden een buitengewoon portfolio van wereldwijde merken, exclusieve ervaringen op Marriott Bonvoy Moments en ongeëvenaarde voordelen, waaronder gratis overnachtingen en Elite-statusherkenning. Ga voor gratis inschrijving of voor meer informatie over het programma naar MarriottBonvoy.com. Ga voor meer informatie of reserveringen naar binnenplaats.marriott.com, word fan op Facebook of volg @CourtyardHotels op Twitter.

 

Over Marriott International

Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) is gevestigd in Bethesda, Maryland, VS, en omvat een portfolio van meer dan 8.000 hotels onder 30 toonaangevende merken in 138 landen en gebieden. Marriott exploiteert en franchiset hotels en verleent licenties voor vakantieresorts over de hele wereld. Het bedrijf biedt Marriott Bonvoy™ aan, zijn zeer bekroonde reisprogramma.

 

bottom of page