top of page

Human Resources Stage - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van een hospitality omgeving? Wil je een uitdagende en afwisselende stage met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!


Handen uit de mouwen!

Samen met je collega’s van HR ben jij hét aanspreekpunt voor al je collega’s en zorg je ervoor dat zij dezelfde 5 sterren service krijgen als onze gasten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele indiensttredingsproces voor alle nieuwe collega’s en verzorgt ook het uitdiensttredingsproces voor iedereen die het hotel gaat verlaten. Tevens assisteer je bij de werving & selectie van stagiaires en parttimers door kandidaten te selecteren en deel te nemen aan sollicitatiegesprekken. Daarnaast vinden er jaarlijks heel veel evenementen plaats, die jij mag verzorgen! Een aantal voorbeelden zijn het jaarlijkse personeelsevenement, sinterklaas, kerst, jubilea en verjaardagen. Verder pak je kleine en grote projecten binnen HR op en voer je diverse (ad hoc) administratieve werkzaamheden uit.


Dit zien we graag in jou

  • Je volgt momenteel een relevante MBO of HBO opleiding.

  • Je hebt enige werkervaring in een hotel.

  • Je bent zelfstandig, representatief, organisatorisch sterk en stressbestendig.

  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven, jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Wat bieden wij verder?

  • Je hebt recht op €500,- stagevergoeding op basis van een fulltime (38 uur) stage.

  • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!

  • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.

  • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen.

  • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze medewerker.

  • Een recruitment incentive van €100,- netto als jij een nieuwe collega aandraagt.


Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.

De stage is beschikbaar per februari 2024.


Heb je nog vragen over deze stagepositie? Neem dan contact op met onze HR afdeling via (010) 430 25 03 of humanresources@marriottrotterdam.com.

bottom of page