top of page

Kamerdame/-heer - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van werken in de hotellerie? Wil je afwisselend horecawerk met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en proef meteen onze lekkere extra’s!

 

Handen uit de mouwen!

Samen met alle andere kamerdames en -heren ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaak van het belangrijkste product in een hotel: de gastenkamers. Tijdens je ronde door de kamer maak jij het bed schoon, geef je de badkamer een poetsbeurt, stofzuig en stof je de kamer en zorg je ervoor dat alle amenities zijn aangevuld. Omdat ons hotel altijd open is, ben jij bereid om van maandag tot en met zondag te werken. Je werktijden zijn voornamelijk in de ochtend, waarbij je tussen 08:00 en 09:00 uur zal starten. In de weekenden start je wat later, namelijk tussen 10:00 en 11:00 uur. Dankzij jou genieten onze gasten dag na dag van een perfect schone kamer.  

 

Dit zien we graag in jou Je hebt ervaring als kamerdame of –heer in de hotellerie.Je bent proactief, flexibel en stressbestendig.Je hebt oog voor detail. Je hebt een servicegerichte instelling. Je bent beschikbaar in het weekend.                                                                                                                                                                                                                     


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven, jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.

Wat bieden wij verder?

  • Een marktconform salaris, bijpassende reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!

  • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.

  • Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband, zodat je goed van bovenstaande kortingen gebruik kunt maken.

  • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen. Hier horen natuurlijk doorgroeimogelijkheden bij, zowel binnen ons hotel als bij Marriott International.

  • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als  onze medewerker.

  • Een recruitment incentive van €100,- netto als jij een nieuwe collega aandraagt.

  • Pensioenopbouw via het Pensioenfonds Horeca & Catering (PH&C). 

 

Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.


Heb je nog vragen over deze positie? Neem dan contact op via (010) 430 25 01 of humanresources@marriottrotterdam.com.

bottom of page