top of page

Keuken Stage (november 2024) - Rotterdam Marriott Hotel

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van het bereiden van creatieve gerechten? Wil je afwisselend horecawerk met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en proef meteen onze lekkere extra’s!


Wat ga jij doen?

Als Keuken Stagiaire zal je werkzaam zijn voor alle verschillende F&B outlets: het ontbijt, Pillars Bar & Kitchen, onze prachtige M Club, Roomservice en Banqueting. In onze keuken wordt alleen gewerkt met eerlijke, verse producten. Met een goede mise en place en een dosis teamspirit zorg jij iedere dag voor een consistente ervaring voor onze gasten.


Dit zien we graag in jou:

  • Je volgt momenteel een relevante BOL opleiding tot kok.

  • Je hebt enige ervaring in de keuken van een restaurant of hotel.

  • Je hebt kennis van HACCP standaarden.

  • Je bent leergierig, professioneel, flexibel en stressbestendig.

  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.

 

Hoe is het om bij het Rotterdam Marriott Hotel stage te lopen?

Bij het Rotterdam Marriott hotel loop je stage in de top van het internationale hotelwezen, maar wel op een nuchtere, Rotterdamse manier. Binnen onze organisatie hebben we collega’s die hier al jarenlang werken en veel ervaring en kennis aan je over kunnen dragen, maar ook veel jonge en gedreven collega’s die nieuwe ideeën op de werkvloer brengen. We vinden het belangrijk dat we naast hard werken, ook gezellig kunnen lachen met elkaar. Eén ding hebben we allemaal met elkaar gemeen: we zetten graag een extra stap om onze gasten een geweldige beleving te bieden.


Dit kun je van ons verwachten:

  • Je hebt recht op een stagevergoeding van €500,- per maand, op basis van een fulltime stage (38 uur per week).

  • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!

  • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.

  • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen, zowel online als live.

  • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze collega.


Enthousiast?

Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie!Heb je nog vragen over deze positie of over het werken bij het Rotterdam Marriott Hotel? Neem dan contact op met Simone Louwers (Talent Coördinator) via 010-4302501, of stuur een mail naar humanresources@marriottrotterdam.com. We hopen je snel te spreken!

bottom of page