Meetings & Events Stage - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van een hospitality omgeving? Wil je een uitdagende en afwisselende stage met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!


Handen uit de mouwen!

Als onderdeel van het Groups & Conventions team houd jij je bezig met alle werkzaamheden achter de schermen rondom de evenementen, vergaderingen en diners in het hotel. Je neemt alle groepsreserveringen aan per e-mail of telefoon en verwerkt deze op juiste wijze in onze systemen. Je maakt sheets met hierop alle details van de meeting en deelt deze met de betrokken afdelingen. Tevens verzorg je rondleidingen voor potentiële nieuwe klanten. Dit alles doe jij natuurlijk met een persoonlijke aanpak en met een groot oog voor detail en service. Elke meeting verloopt mede door jouw toedoen van reservering tot evaluatie perfect!


Dit zien we graag in jou

Je volgt momenteel een relevante MBO of HBO opleiding.

Je hebt enige werkervaring in een hotel.

Je hebt ervaring met Opera of een ander PMS systeem.

Je bent professioneel, proactief, servicegericht en stressbestendig.

Je hebt het in je om zelfstandig te werken met een grote mate van verantwoordelijkheid.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Uiteraard kun je rekenen op een stagevergoeding. Je wordt uitgebreid ingewerkt via een on-the-job trainingsprogramma en kunt ook daarna diverse trainingen volgen. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke benefits, zoals wereldwijd korting op overnachtingen en F&B bij Marriott Hotels.


Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.

De stageplaats is beschikbaar per janurari 2023.


Heb je nog vragen over deze stagepositie? Neem dan contact op met Fee de Roos, HR Intern, via (010) 430 25 02 of fee.deroos@marriottrotterdam.com.