top of page

Nacht/dag receptionist

Element Amsterdam

Nacht/Dag Receptionist

Terwijl iedereen slaapt, ben jij nog lang niet moe. Jij zorgt ervoor dat de financiële dagafsluiting helemaal in orde komt. Kom maar op met die data, jij bent er klaar voor! En ook nog eens lekker bijverdienen met een nachttoeslag van 25%!


Element Amsterdam Hotel

Element by Westin is onderdeel van Marriott International. De brand richt zich met ruime kamers inclusief volledig uitgerust keukenblok op zowel zakelijke als leisure gasten met een verblijf van één dag tot enkele maanden. Het lifestyle hotel beschikt over 160 modern design kamers, meerdere vergaderruimtes, een 24/7 motion fitnessruimte en een uitgebreid dakterras; allemaal geïnspireerd op de natuur en slim design.


Hoe zien je werkdagen eruit?

Je werkt voornamelijk nachtdiensten, dagdiensten in overleg.Met jouw arendsoog controleer je alle rapporten en financiële afhandelingne. Je zet alle dagelijkse activiteiten om in hapklare documenten voor Finance.Tijdens je dienst check je gasten in en uit en je staat klaar voor vragen en verzoeken.Verder hou je een oogje in het zeil door dutyrondes te lopen. Je zorgt ten slotte voor een soepele overdracht met de ochtendshift.


Wie zoekt Element by Westin?

Je bent administratief sterk en jij zorgt ervoor dat de financiële dagafsluiting helemaal in orde komt. Gastvrij ben je vanzelfsprekend, de gasten die gedurende de kleine uurtjes bij de Front Office komen, zijn bij jou aan het juiste adres!Wat heb je nodig?Engels spreek en schrijf je uitstekend.Woonachtig in Amsterdam (harde eis). BHV-diploma regelen wij voor je als je die nog niet op zak hebt.


Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris;

  • Korting op overnachtingen en F&B binnen Marriott International;

  • Toegang tot de trainingsmogelijkheden van Marriott International;

  • Cursussen en trainingen, waaronder het high potential programma van Clay Hospitality;

  • Medewerkerskorting binnen Clay Hospitality;

  • Sporten met korting;

  • Korting op een zorgverzekering en pensioenregeling via PH&C.


CLAY HOSPITALITY

Clay Hospitality is een hospitality & lifestyle brand gericht op het ontwikkelen en managen van merken die jou inspireren om op een duurzame manier van het leven te genieten. Door een geweldig team van gelijkgestemde zielen samen te brengen die dezelfde waarden, dromen en passie delen, streven we ernaar om onze gasten unieke ervaringen te bieden. We zijn enorm trots op het bieden van geweldige sferen en good vibes. Ga mee op ons avontuur!


bottom of page