top of page

Nacht Beveiliger / Security Medewerker - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Ga jij altijd servicegericht te werk en ben je een echte nachtbraker? Werk je graag zelfstandig en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Start dan als Nacht Beveiliger / Security Medewerker bij het Rotterdam Marriott Hotel en maak direct kennis met onze leuke benefits!

Handen uit de mouwen!

Als Nacht Security & Guests Service Agent ben jij in de late avonden en nachten verantwoordelijk voor de veiligheid van alle outlets binnen het hotel. Je shift begint om 23.00 uur met een overdracht. Je loopt je veiligheidsrondes door het hotel en ondersteunt de Nacht Receptionist met speciale verzoeken van gasten. Waar nodig help je gasten met hun bagage en ook valet parking behoort tot jouw takenpakket. Verder zorg je ervoor dat eventuele onwelkome gasten op gepaste wijze het hotel verlaten. Dankzij jouw vakkundig handelen voelen gasten en collega's zich altijd veilig.

Conform de Arbeidstijdenwet en het Horeca CAO, werk jij niet uitsluitend in de nachten. Wanneer het maximale aantal nachtdiensten is bereikt, word je in overleg gedurende een korte periode overdag ingepland.


Dit zien we graag in jou

 • Je hebt een fulltime (38 uur per week) beschikbaarheid.

 • Je bent in het bezit van een ABM/Beveiliger 2 diploma en een rijbewijs.

 • Je bent gastvrij, representatief, stressbestendig en hebt oog voor detail.

 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven, jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.

Wat bieden wij verder?

 • Een marktconform salaris, bijpassende reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!

 • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.

 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband, zodat je goed van bovenstaande kortingen gebruik kunt maken.

 • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen.

 • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als  onze medewerker.

 • Een recruitment incentive van €100,- netto als jij een nieuwe collega aandraagt.

 • Pensioenopbouw via het Pensioenfonds Horeca & Catering (PH&C).


Ook werken bij een 5-sterren werkgever?Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Simone Louwers, HR Coordinator, via (010) 430 25 01 of humanresources@marriottrotterdam.com

bottom of page