top of page

Ontbijtkok - Rotterdam Marriott Hotel

Rotterdam Marriott Hotel

Ben jij een vroege vogel en werk je graag samen om zo het beste resultaat te behalen? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Ontbijtkok bij het Rotterdam Marriott Hotel zorg je er samen met het ontbijtteam voor dat alle gasten hun dag met een heerlijk ontbijt en een glimlach beginnen.


Wat ga jij doen?

Samen met het ontbijtteam zorg jij ervoor dat onze gasten een geweldige start van hun dag hebben. Het meest 5-sterrenwaardige ontbijt van Rotterdam wordt bij ons geserveerd. Al vroeg in de ochtend bereid jij de heerlijkste verse broodjes en croissantjes. Daarnaast kunnen gasten bij jou verschillende à la carte gerechten bestellen. Een leuke functie binnen de keuken met werktijden die zorgen voor een goede werk-privé balans.


Dit zien we graag in jou:

  • Je bent flexibel inzetbaar, zowel doordeweeks als in de weekenden.

  • Je hebt ervaring in de keuken van een restaurant of hotel.

  • Je hebt kennis van de HACCP-standaarden.

  • Je bent creatief, stressbestendig en een echte teamplayer.

  • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je bij voorkeur in zowel het Nederlands als het Engels over kunt brengen.

 

Hoe is het om bij het Rotterdam Marriott Hotel te werken?

Bij het Rotterdam Marriott hotel werk je in de top van het internationale hotelwezen, maar wel op een nuchtere, Rotterdamse manier. Binnen onze organisatie hebben we collega’s die hier al jarenlang werken en veel ervaring en kennis aan je over kunnen dragen, maar ook veel jonge en gedreven collega’s die nieuwe ideeën op de werkvloer brengen. We vinden het belangrijk dat we naast hard werken, ook gezellig kunnen lachen met elkaar. Eén ding hebben we allemaal met elkaar gemeen: we zetten graag een extra stap om onze gasten een geweldige beleving te bieden.


Dit kun je van ons verwachten:

Vanzelfsprekend bieden we jou een marktconform salaris, bijpassende reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime contract), pensioenopbouw via het Pensioenfonds Horeca & Catering, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze secundaire arbeidsvoorwaarden bevatten onder anderen:

  • Een interessant bonusprogramma, oplopend tot wel €750,- per jaar!

  • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!

  • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.

  • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen, zowel online als live.

  • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze collega.


Enthousiast?

Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie!


Heb je nog vragen over deze positie of over het werken bij het Rotterdam Marriott Hotel? Neem dan contact op met Simone Louwers (Talent Coördinator) via 010-4302501, of stuur een mail naar humanresources@marriottrotterdam.com. We hopen je snel te spreken!

bottom of page