top of page

Reservations Coordinator

Rotterdam Marriott Hotel

Ben jij een multitasker met een passie voor gastvrijheid en commercieel inzicht? Kom ons Revenue & Reservations team versterken en zorg samen met ons voor een perfecte afhandeling van reserveringen, terwijl je de omzet van het hotel verhoogt!


Wat ga jij doen?

Samen met je twee collega’s binnen het Revenue & Reservations team zorg jij voor een juiste afhandeling van alle individuele reserveringen tot tien kamers. Je kent de hotelkamers, onze F&B outlets en de stad Rotterdam zo goed dat je iedere gast al kunt wow-en voordat ze zijn ingechecked. Door het upsellen van de hotelkamers en cross-sellen van de F&B outlets weet je de omzet van het hotel te verhogen. Je zorgt dat alle boekingen juist in de systemen staan en hebt veel contact met verschillende afdelingen binnen het hotel en met externe bedrijven en gasten. Door het opzetten en onderhouden van statistieken, signaleer je bijvoorbeeld ook interessante leads voor Sales. Verder ben je precies, kun je multitasken en weet je gasten aan jou en het hotel te binden. Naast het verwerken van de individuele reserveringen zal je ook nauw samenwerken met de Groups & Conventions afdeling en deze ondersteunen met verschillende werkzaamheden.


Dit zien we graag in jou:

 • Je hebt een fulltime beschikbaarheid (38 uur per week).

 • Je hebt een hotel gerelateerde opleiding gevolgd op MBO of HBO niveau.

 • Je bent professioneel, stressbestendig, accuraat en flexibel.

 • Je hebt een gastgerichte, proactieve, service-minded instelling.

 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.

 • Het is een pré als je kennis hebt van de programma’s Opera & Marsha.

 

Hoe is het om bij het Rotterdam Marriott Hotel te werken?

Bij het Rotterdam Marriott hotel werk je in de top van het internationale hotelwezen, maar wel op een nuchtere, Rotterdamse manier. Binnen onze organisatie hebben we collega’s die hier al jarenlang werken en veel ervaring en kennis aan je over kunnen dragen, maar ook veel jonge en gedreven collega’s die nieuwe ideeën op de werkvloer brengen. We vinden het belangrijk dat we naast hard werken, ook gezellig kunnen lachen met elkaar. Eén ding hebben we allemaal met elkaar gemeen: we zetten graag een extra stap om onze gasten een geweldige beleving te bieden.

 

Dit kun je van ons verwachten:

Vanzelfsprekend bieden we jou een marktconform salaris, bijpassende reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime contract), pensioenopbouw via het Pensioenfonds Horeca & Catering, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze secundaire arbeidsvoorwaarden bevatten onder anderen:

 • Een interessant bonusprogramma, oplopend tot wel €750,- per jaar!

 • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!

 • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.

 • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen, zowel online als live.

 • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze collega.


Enthousiast?

Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie! 


Heb je nog vragen over deze positie of over het werken bij het Rotterdam Marriott Hotel? Neem dan contact op met Simone Louwers (Talent Coördinator) via 010-4302501, of stuur een mail naar humanresources@marriottrotterdam.com. We hopen je snel te spreken!

bottom of page