Reservations Stage - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van contact met gasten? Wil je afwisselend horecawerk met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!


Handen uit de mouwen!

Samen met je twee collega’s binnen het Revenue & Reservations team zorg jij voor een juiste afhandeling van alle individuele reserveringen. Je kent de hotelkamers, onze F&B outlets en de stad Rotterdam zo goed dat je iedere gast al kunt wow-en voordat ze zijn ingechecked. Door het upsellen van de hotelkamers en cross-sellen van de F&B outlets weet je de omzet van het hotel te verhogen. Je zorgt dat alle boekingen juist in de systemen staan en hebt veel contact met verschillende afdelingen binnen het hotel. Verder ben je precies, kun je multitasken en weet je gasten aan jou en het hotel te binden.


Dit zien we graag in jou

Kennis vanuit een relevante MBO of HBO opleiding.

Je hebt kennis van Opera of een ander PMS systeem.

Je bent professioneel, pro-actief en gastgericht.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Uiteraard kun je rekenen op een stagevergoeding. Je wordt uitgebreid ingewerkt via een on-the-job trainingsprogramma en kunt ook daarna diverse trainingen volgen. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke benefits, zoals wereldwijd korting op overnachtingen en F&B bij Marriott Hotels.


Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.

De stage is beschikbaar per janurari 2023.


Heb je nog vragen over deze stagepositie? Neem dan contact op met Fee de Roos, HR Intern, via (010) 430 25 02 of fee.deroos@marriottrotterdam.com.