top of page

Restaurant medewerker ontbijt - Rotterdam Marriott Hotel

Rotterdam Marriott Hotel

Handen uit de mouwen!


De meeste tijd breng jij door in The Millèn, deze bevindt zich op onze R verdieping. Je zal excellente service verlenen aan onze gasten tijdens ontbijt. Persoonlijke en oprechte service is voor jou een prioriteit vanaf het moment van binnenkomst tot aan vertrek. Daarnaast zal je voldoen aan zowel de uitgesproken als de onuitgesproken wensen van onze gasten. Ook je kennis en passie over de stad Rotterdam deel je graag. Alles om iedere gast die ons bezoekt een fan te maken!

 

Dit zien we graag in jou


Je hebt ervaring in Food & Beverage.Je hebt kennis van alle F&B standaarden, service, producten en hygiëneregels.Je bent gastvrij, extravert, energiek en stressbestendig.Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.

Je bent woonachtig in Rottedam en omgeving

Je bent in de gelegenheid om vroeg in de ochtend, om 05:30, met de fiets, de scooter of OV het hotel te bereiken.

 

Dit kun je van ons verwachten


Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven, jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Wat bieden wij verder?


  • Een marktconform salaris, bijpassende reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!

  • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.

  • Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband, zodat je goed van bovenstaande kortingen gebruik kunt maken.

  • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen. Hier horen natuurlijk doorgroeimogelijkheden bij, zowel binnen ons hotel als bij Marriott International.

  • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als  onze medewerker.

  • Een recruitment incentive van €100,- netto als jij een nieuwe collega aandraagt.

  • Pensioenopbouw via het Pensioenfonds Horeca & Catering (PH&C).


Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.


Heb je nog vragen over deze positie?

Neem dan contact op met onze HR afdeling, via (010) 430 25 02 of humanresources@marriottrotterdam.com 


Word jij gelukkig van werken in Food & Beverage? Wil je afwisselend horecawerk met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en proef meteen onze lekkere extra’s!

bottom of page