Sales Executive - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van het onderhouden van relaties met huidige klanten en het promoten van een hotel om nieuwe klanten te werven? Wil je werken bij een gerenommeerde internationale hotelketen waarbij je jouw creativiteit kwijt kunt? Ontdek dan je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en profiteer meteen van al onze benefits!


Handen uit de mouwen!

Jouw werkplek bevindt zich op onze Executive Office in “The Heart of The House”. Maar veel tijd zal je daar niet doorbrengen. Jij bent het visitekaartje voor het Rotterdam Marriott Hotel en door je intensieve kennis van het hotel en de stad weet jij klanten naar ons toe te halen. Niet alleen nationaal, maar ook internationaal vertegenwoordig jij het hotel. Dit doe je tijdens sales evenementen, sales blitzen, site inspections en rondleidingen en events die we in het hotel organiseren. Samen met de Director of Sales & Marketing ben je verantwoordelijk voor het bedenken van commerciële activiteiten en het uitzetten van de marketing strategie.


Dit zien we graag in jou

Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring binnen sales in de hotellerie.

Je hebt kennis van de markt waarin je werkt en bent op de hoogte van nieuwe kansen die zich voordoen.

Je hebt zakelijk en commercieel inzicht.

Je bent enthousiast, pro-actief en sociaal.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven, jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Wat bieden wij verder?

  • Een marktconform salaris, bijpassende reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!

  • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.

  • Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband, zodat je goed van bovenstaande kortingen gebruik kunt maken.

  • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen. Hier horen natuurlijk doorgroeimogelijkheden bij, zowel binnen ons hotel als bij Marriott International.

  • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze medewerker.

  • Een recruitment incentive van €100,- netto als jij een nieuwe collega aandraagt.

  • Pensioenopbouw via het Pensioenfonds Horeca & Catering (PH&C).


Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Anne Ancher, HR Coordinator, via (010) 430 25 03.