top of page

Sales Specialist MICE - Sheraton Amsterdam Airport Hotel

Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

Er is een plek vrij in ons droomteam, heb jij interesse in een uitdagende sales baan, lees snel verder en hopelijk zien we je snel in het Sheraton Amsterdam om je te leren kennen.


De Sales Specialist- MICE is professioneel en heeft een commerciële instelling, is verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een account base in het Corporate & MICE segment. Krijgt energie van het behalen van doelen en altijd op zoek naar nieuwe contacten en mogelijkheden voor het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center.


Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een afwisselende baan in een zeer leerzame, dynamische omgeving. Iedere dag is oprecht anders bij ons. Beloofd;

  • Je krijgt snel eigen verantwoordelijkheden met back-up van het Sales Team

  • Een kantoor met leuke collega’s, planten en mini-bar

  • Gezellige vrijdagmiddagborrels op kantoor

  • Dress to impress - maandelijkse bijdrage voor een work outfitWat ga je doen?

Als sales specialist MICE ben je de spil tussen het Sales en Events team, bedrijven die groepen en evenementen boeken en het hotel.   


Werkzaamheden:

·         Managen van een portfolio van Corporate & MICE Accounts

·         Initiëren van een actieplan om in jouw segment de omzet te vergroten voor het hotel

·         Offertes maken en overleggen voor zowel Corporate als MICE boekingen

·         Proactief en creatief zijn in het tekenen van offertes

·         Organiseren en participeren in sales blitzes, trade shows, workshops en sales trips

 

Wat voor collega zoeken wij?

  • Een nieuwe collega met de juiste attitude

  • Gezonde dosis humor

  • Je ademt gastvrijheid

  • Ervaring in sales is een pré          Waar kom je te werken?

Sheraton is een groot, internationaal hotel op Schiphol, dat direct verbonden is aan de luchthaven. Met 417 prachtige kamers en 30 modern uitgeruste conferentie zalen is het hotel een perfecte uitvalsbasis voor voornamelijk zakelijke gasten die het merendeel van het jaar van huis zijn.Het Sheraton valt of staat met zijn medewerkers. Het volledige Sheraton Amsterdam Airport Hotel team streeft te allen tijde naar perfecte service als fundering van ultieme gasttevredenheid. Om onze gasten een onberispelijk verblijf te bezorgen, zijn perfecte service, persoonlijke aandacht en het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten essentieel.


Voordelen

Als medewerker van Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center ontvang je een marktconform stage vergoeding. Hiernaast staat in ons hotel je persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden qua trainingen zodat jij je potentieel kunt bereiken. Het Sheraton maakt deel uit van Marriott International met meer dan 8100 hotels wereldwijd. Zowel nationaal als internationaal zijn er volop doorgroeimogelijkheden.Tevens kan je gebruik maken van de zogeheten 'Explore' rate waarbij je tegen een discounted rate kunt verblijven in een van onze 8100+ hotels wereldwijd! Daarbij krijg je korting op alle F&B binnen deze hotels.


Alle medewerkers van het Sheraton ontvangen een tegemoetkoming in hun reiskosten, kunnen voor een klein bedrag gebruik maken van de personeelskantine en worden regelmatig getrakteerd op een feestje of borrel (virtueel of face to face)


Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan nu. Liever eerst meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Jeannette via telefoonnummer +31 (0)20 – 3164300

bottom of page