Security / Beveiliging Medewerker - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van werken in een gastvrije omgeving? Wil je afwisselend werk met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!


Handen uit de mouwen!

Als Security & Guest Service Agent ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van alle outlets binnen het hotel. De meeste tijd zal je doorbrengen in onze prachtige lobby, waar je eventuele onwelkome gasten aanspreekt. Daarnaast loop je veiligheidsrondes door het gehele pand. Naast je werkzaamheden als beveiliger ondersteun je ook je hotel collega’s met speciale verzoeken van gasten. Ook het assisteren van gasten met hun bagage en valet parking behoort tot je taken. Een zeer veelzijdige functie binnen een zeer dynamische, uitdagende omgeving.


Dit zien we graag in jou

Je hebt ervaring binnen beveiliging in het luxe segment van de horeca.

Je bent in het bezit van een ABM/Beveiliger 2 diploma en een rijbewijs.

Je bent gastvrij, representatief, stressbestendig en hebt oog voor detail.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Uiteraard kun je rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je wordt uitgebreid ingewerkt via een on-the-job trainingsprogramma en kunt ook daarna diverse trainingen volgen. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke benefits, zoals wereldwijd korting op overnachtingen en F&B bij Marriott Hotels.


Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.


Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Anne Ancher, HR Coordinator, via (010) 430 25 03 of anne.ancher@marriottrotterdam.com