Social Media & Marketing Stage - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van een hospitality omgeving? Wil je een afwisselende en uitdagende stage met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!


Handen uit de mouwen!

Vanuit jouw rol ondersteun je de Sales & Marketing afdeling met een breed assortiment aan taken. Met een grote dosis creativiteit creëer je een dagelijkse stroom aan social media posts en verzorg je de content op onze website. Tevens ontwerp jij alle graphics, visuals, signages en uitingen in het hotel, zonder hierbij de Marriott standaarden uit het oog te verliezen. Daarnaast assisteer je sales met het organiseren en coördineren van relatie evenementen en sales blitzes en brainstorm je mee over unieke omzet verhogende activiteiten.

Dit zien we graag in jou

Je volgt momenteel een relevante opleiding.

Je hebt bij voorkeur ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator, Flash en InDesign.

Je hebt een grote affiniteit met social media.

Je hebt een goed gevoel voor beeld-/tekstverhoudingen, lay-out, kleur en typografie.

Je bent graag creatief bezig.

Je hebt een innovatieve en stressbestendige houding en werkt zeer accuraat.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen in woord en geschrift.


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Uiteraard kun je rekenen op een stagevergoeding. Je wordt uitgebreid ingewerkt via een on-the-job trainingsprogramma en kunt ook daarna diverse trainingen volgen. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke benefits, zoals wereldwijd korting op overnachtingen en F&B bij Marriott Hotels.


Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.

De stage is beschikbaar per januari 2023.


Heb je nog vragen over deze stagepositie? Neem dan contact op met Fee de Roos, HR Intern via (010) 430 25 02 of fee.deroos@marriottrotterdam.com.