Technische Dienst Stage - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van werken in een bruisende, maar toch technische omgeving? Wil je afwisselend horecawerk met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij het Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!


Handen uit de mouwen!

Als Stagiaire Technische Dienst zal je kennismaken met alle ruimtes in het hotel, zowel voor als achter de schermen. Vol enthousiasme zal je samen met de rest van het Engineering team zorg dragen voor het onderhoud in het hotel en in de rest van de Millennium Toren. Door jouw oog voor detail ondersteun je het team bij het realiseren van de gewenste uitstraling van het hotel. Bovendien zal je door je product- en materiaalkennis goed kunnen ondersteunen bij reparatie-, renovatie- en timmerwerkzaamheden.


Dit zien we graag in jou

Kennis vanuit een relevante MBO of HBO opleiding.

Je hebt enige ervaring en/of materiaalkennis

Je bent leergierig, professioneel, enthousiast en stressbestendig.

Je hebt oog voor detail

Je hebt uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Uiteraard kun je rekenen op een stagevergoeding. Je wordt uitgebreid ingewerkt via een on-the-job trainingsprogramma en kunt ook daarna diverse trainingen volgen. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke benefits, zoals wereldwijd korting op overnachtingen en F&B bij Marriott Hotels.


Ook werken bij een 5-sterren werkgever?

Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button. Beschikbaar per: juli 2023.


Heb je nog vragen over deze stagepositie? Neem dan contact op met Fee de Roos, HR Intern, via (010) 430 25 02 of fee.deroos@marriottrotterdam.com.