Zelfstandig Werkend Kok - Rotterdam Marriott

Rotterdam Marriott Hotel

Word jij gelukkig van het bereiden van creatieve gerechten? Wil je afwisselend horecawerk met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en proef meteen onze lekkere extra’s!


Handen uit de mouwen!

Als zelfstandig werkend kok binnen ons hotel kun je je creativiteit kwijt in al onze verschillende outlets: het ontbijt, Pillars Bar & Kitchen, Roomservice, Banqueting en onze prachtige M Club Lounge. Binnen het hotel ondersteun jij ons enthousiaste, hechte keukenteam en diverse andere outlets. Koken met verse, eerlijke ingredienten op de momenten dat het jou uitkomt en met normale werktijden.


Dit zien we graag in jou

Je hebt de opleiding tot Zelfstandig Werkend Kok afgerond.

Je hebt ervaring in de keuken van een restaurant of hotel.

Je hebt kennis van de HACCP standaarden.

Je bent creatief, stressbestendig, flexibel en een echte teamplayer.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.


Dit kun je van ons verwachten

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.


Uiteraard kun je rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je wordt uitgebreid ingewerkt via een on-the-job trainingsprogramma en kunt ook daarna diverse trainingen volgen. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke benefits, zoals wereldwijd korting op overnachtingen en F&B bij Marriott Hotels.