top of page

Guest Relations Management Stagiaire

Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel

Als Guest Relations Management Stagiaire ben jij hét gezicht van het Apollo Hotel Amsterdam, A Tribute Portfolio Hotel! Binnen deze functie verwelkom jij alle gasten in onze lobby en draag jij extra zorg voor onze VIP gasten. Jij zult je voornamelijk bezig houden met de 'overall guest experience'. Aan jou de taak om de gasten een unieke beleving te bezorgen! Jij zorgt ervoor dat hen niks tekort komt, en dat onze VIP gasten natuurlijk ook op een bijzondere manier verwelkomt worden. Daarnaast houd jij je bezig met review management, duty management taken en het oppakken van diverse projecten.


WIE BEN JIJ?

  • Jij bent ondernemend, flexibel, service gericht en hebt een hands-on mentaliteit.

  • Jij gaat uitdagingen niet uit de weg en denkt altijd in mogelijkheden. Nee is bij jou geen optie.

  • Jij bent leergierig en opzoek naar een uitdaging. 

  • Jij ziet deze stage als kick-start van jouw hospitality carriére.

  • Jij beschikt goede kennis over de Nederlandse en Engelse taal.


MAAK KENNIS MET HET TAILOR MADE TRAINEESHIP

Voor de ambitieuze hotelier van de toekomst is het Tailor Made Traineeship (TMT) bij Leonardo Hotels the place to be! Zie jij je stage als het begin van een carrière in de hospitality? Bij Leonardo Hotels sluit je stage aan bij je interesses, wensen en talenten. Als trainee, ongeacht de afdeling of hotel, word je automatisch ingeschreven voor het TMT-programma (www.werkenbijleonardohotels.nl/tmt). Je kan meerdere hotels en afdelingen ervaren; volgen van expertsessies in onderwerpen als Marketing en Finance; gemotiveerd en gecoacht worden doorjouw persoonlijke coach; ontwikkel je persoonlijke leiderschapsvaardigheden en, misschien wel het belangrijkste, leer alle andere HBO-stagiaires kennen door middel van onze georganiseerde TMT-lessen en sociale bijeenkomsten!


APOLLO HOTEL AMSTERDAM, A TRIBUTE PORTFOLIO HOTEL

Gelegen aan de Apollolaan in Amsterdam Zuid, met uitzicht op de kruising van vijf grachten, vind je het Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel. Met een uniek interieur, doordachte voorzieningen en een uitstekende locatie in het stadscentrum is dit de perfecte plek om te verblijven. Ons hotel ligt op loopafstand van talrijke musea, parken en het congrescentrum Amsterdam RAI. Vlakbij vind je het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en de Dam. Onze gasten genieten van de fijne Franse keuken bij The Living Room by Bodon en de internationale favorieten bij The Harbour Club Amsterdam Zuid, de place to eat in Amsterdam. Daarnaast biedt het hotel verschillende mogelijkheden voor evenementen, waaronder een dakterras en een opvallende balzaal, allemaal ondersteund door deskundige catering.


WAT KRIJG JIJ VAN ONS (NAAST EEN FIJN TEAM NATUURLIJK)?

  • Als HBO student ontvang jij een stagevergoeding gebaseerd op €600,- bruto per maand fulltime, die bestaat uit €520,- stagevergoeding en €80,- onkostenvergoeding. Wij hanteren variabele betalingsperiodes van 4 of 5 weken per keer, volgens het aantal gewerkte dagen en gewerkte uren. Dus de ene maand krijg je wat minder en de andere maand wat meer. Het komt neer op €3,16 per gewerkt uur en een onkostenvergoeding van €3,66 bruto per gewerkte dag.

  • Jij werkt hard en daarom investeren wij in jou! Maak kennis met het unieke Tailor Made Traineeship (TMT); een op maat gemaakte stageplek als vliegende start voor jouw carrière.

  • Ben jij opzoek naar een (bij)baan voor tijdens of na jouw studie? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden.

  • Gek op korting? “See the world” met onze wereldwijde kortingsregeling!

  • Én geniet van een overnachting met diner en ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw Weet Waar je Werkt experience!


Meer weten over waarom werken bij ons zo tof is? Klik dan hier!


SOLLICITEER NU!

Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit! Interesse? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Je kunt reageren via het sollicitatieformulier. Vragen? Neem contact op met onze HR afdeling.

bottom of page