top of page

Medewerker Bediening - The Harbour Club Amsterdam Zuid

Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel

Jij bent elke dag klaar om te rocken! Elke gast verdient een bijzondere ervaring en jij weet precies hoe deze te verzorgen. Je zorgt er voor dat de gasten in jouw wijk de beste service verleend krijgen. Nauwlettend houd jij alles in de gaten of iedere gast het naar zijn zin heeft. Zo neem jij tijdig bestellingen op en adviseer jij onze heerlijke gerechten aan de gasten in combinatie met bijpassende dranken. Jij weet namelijk als geen ander de wensen van de gast te vervullen. Chaos in de tent? Niet bij jou! Jij bent stressbestendig en behoudt het overzicht van jouw eigen wijk.


WAT MAAKT JOU DE PERFECTE WIJKLOPER?

 • Jij hebt al enige ervaring in de bediening of een vergelijkbare functie.

 • Bring it on! Jij houdt van hard werken.

 • Jij hebt een positieve houding en brengt je enthousiasme over op anderen.

 • Jij bent sociaal en nieuwsgierig, je houdt niet van het standaard praatje en vind het leuk om meer te weten te komen over onze gasten.


Deze vacature is beschikbaar op zowel part-time, full-time of op oproepbasis.


THE HARBOUR CLUB AMSTERDAM ZUID

The Harbour Club staat voor ultiem en puur genieten. Een uniek concept met landelijke bekendheid en internationale allure. Een sprankelende sfeer, het ‘top notch gestylde’ interieur en buitengewoon fantastisch eten. Daar zijn we trots op! Bij The Harbour Club ben je aan het juiste adres als je houdt van hoogstaande kookkunsten met oog voor detail, maar wél origineel en een tikkeltje eigenwijs. Op het menu vind je het beste vlees, vis & seafood, krakend verse oesters en verrukkelijke sushi en sashimi. Elke gast verdient een bijzondere ervaring en daar streven wij dagelijks naar. Dat doen we met de beste gerechten en overheerlijke drankjes, maar zeker ook een stukje entertainment. Voor minder dan een uitstekende service doen wij het niet!


WAT KRIJG JIJ VAN ONS (NAAST EEN FIJN TEAM NATUURLIJK)?

 • Bij ons krijg je een weekendtoeslag van 15% en een tegemoetkoming van 70% in de reiskosten als je verder dan 10 kilometer van je werk woont. 

 • Een keer overwerken? Dit kan worden uitbetaald, maar je mag het ook opsparen om extra vrij te zijn.

 • Leergierig? Daarvoor bieden wij trainingen van het Leonardo Development Lab!

 • Ambitieus? Bij ons kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling én doorgroeien!

 • Wij vinden jouw gezondheid belangrijk! Daarom kun jij 24/7 terecht bij Open Up, het online platform voor mentale gezondheid.

 • Voordelig producten aanschaffen zoals een (elektrische) fiets of telefoon? Dit kan met gemiddeld 40% belastingvoordeel via FiscFree!

 • Nachtje weg? Als medewerker kan jij exclusief gebruikmaken van onze wereldwijde kortingsregeling!

 • Én geniet van een overnachting met diner en ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw 'Weet Waar je Werkt' ervaring.


Meer weten over waarom werken bij ons zo tof is? Klik dan hier!


SOLLICITEER NU!

Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit! Interesse? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Je kunt reageren via het sollicitatieformulier. Vragen? Neem contact op met onze HR afdeling.

bottom of page