top of page

Restaurant Supervisor - The Harbour Club Amsterdam Zuid

Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel

Jij bent elke dag klaar om te rocken! Elke gast verdient een bijzondere ervaring en jij begrijpt dat. Samen met jouw team zorg jij voor een onvergetelijke avond. Voorbereiding is key en jij begint dan ook met het nalopen van alle tafels en reserveringen voor de laatste finishing touch. Daarnaast zorg jij ervoor dat iedereen in jouw team weet wat zijn rol is voor vandaag. Gedurende de service houd jij overzicht en zorg jij voor een soepel verloop. Jij stuurt het team aan en helpt mee bij drukte. Tegelijkertijd zorg jij voor een optimale sfeer op de werkvloer. Jij weet hoe je de hoge service en kwaliteit van The Harbour Club uitdraagt en motiveert en coacht jouw team hierin. Samen met de Restaurant Manager weet jij toffe, nieuwe ideeën aan te brengen om The Harbour Club nóg succesvoller te maken. Naast de dagelijkse operatie houd jij je ook bezig met een aantal administratieve taken, zoals het maken van roosters, het controleren van facturen en het bestelling van producten en materialen.


WAT MAAKT JOU DÉ PERFECTE SUPERVISOR?

 • Jij hebt minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring in de bediening.

 • Jij hebt een sterke passie voor F&B en weet dit over te brengen.

 • Jij bent de ‘go to’ persoon waar het team altijd op kan rekenen.

 • Bring it on! Jij houdt van hard werken.

 • Jij hebt een positieve houding en brengt je enthousiasme over op anderen.

 • Zowel Nederlands als Engels spreek en schrijf je vloeiend.THE HARBOUR CLUB AMSTERDAM ZUID

The Harbour Club staat voor ultiem en puur genieten. Een uniek concept met landelijke bekendheid en internationale allure. Een sprankelende sfeer, het ‘top notch gestylde’ interieur en buitengewoon fantastisch eten. Daar zijn we trots op! Bij The Harbour Club ben je aan het juiste adres als je houdt van hoogstaande kookkunsten met oog voor detail, maar wél origineel en een tikkeltje eigenwijs. Op het menu vind je het beste vlees van de Josper grill, vis & seafood, krakend verse oesters en verrukkelijke sushi en sashimi. Elke gast verdient een bijzondere ervaring en daar streven wij dagelijks naar. Dat doen we met de beste gerechten en overheerlijke drankjes, maar zeker ook een stukje entertainment. Voor minder dan een uitstekende service doen wij het niet!


WAT KRIJG JIJ VAN ONS (NAAST EEN FIJN TEAM NATUURLIJK)?

 • Bij ons krijg je een weekendtoeslag van 15% en een tegemoetkoming van 70% in de reiskosten als je verder dan 10 kilometer van je werk woont. 

 • Een keer overwerken? Dit kan worden uitbetaald, maar je mag het ook opsparen om extra vrij te zijn.

 • Leergierig? Daarvoor bieden wij trainingen van het Leonardo Development Lab!

 • Ambitieus? Bij ons kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling én doorgroeien!

 • Wij vinden jouw gezondheid belangrijk! Daarom kun jij 24/7 terecht bij Open Up, het online platform voor mentale gezondheid.

 • Voordelig producten aanschaffen zoals een (elektrische) fiets of telefoon? Dit kan met gemiddeld 40% belastingvoordeel via FiscFree!

 • Nachtje weg? Als medewerker kan jij exclusief gebruikmaken van onze wereldwijde kortingsregeling!

 • Én geniet van een overnachting met diner en ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw 'Weet Waar je Werkt' ervaring.


Meer weten over waarom werken bij ons zo tof is? Klik dan hier!


YOU'RE AWESOME! WHY AREN’T YOUR WORKING FOR US YET?!

Laat het ons weten als jij ons team wil komen versterken en solliciteer nu! Vragen? Neem contact op met onze HR afdeling.

bottom of page